Uitvoeringen Sunroyal - Er zijn 3 verschillende uitvoeringen van Sunroyal
15566
page-template-default,page,page-id-15566,_masterslider,_msp_version_3.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Uitvoeringen

De verschillende uitvoeringen
Jaloezieën

De jaloezieën zijn middels een bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Trekt u de jaloezieën op dan zullen deze naar binnen kantelen, laat u de jaloezieën zakken dan zullen ze naar buiten kantelen. Hierdoor heeft u zelf in de hand hoeveel zonlicht u wilt doorlaten. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in 9 verschillende standaard kleuren.

Plissé

Een plissé is een lichtdoorlatend doek welke middels een zigzag gevouwen is. De plissé is optrekbaar en leverbaar in de kleuren wit en creme. Tevens is SunRoyal voorzien van een plissé ook toepasbaar in een dakraam.

Total black-out

SunRoyal met een total black-out plissé laat 0% licht door wanneer u deze in zijn geheel laat zakken. Het is dan ook de ideale oplossing voor bijvoorbeeld in slaapkamers. SunRoyal total black-out is verkrijgbaar in de kleuren wit en crème. De buitenzijde van het doek is echter altijd wit.