Bedieningsmogelijkheden van SunRoyal - 3 verschillende mogelijkheden.
15577
page-template-default,page,page-id-15577,_masterslider,_msp_version_3.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Bedieningsmogelijkheden

De verschillende bedieningsmogelijkheden

SunRoyal uitgevoerd met een koord, knopbediening of kantelstaaf werken middels een magneet overbrenging die door het glas heengaat. Zo zit in de bovenbalk, welke gemonteerd is in de spouwzijde van SunRoyal, een magneet en op het bedieningsgedeelte aan de buitenzijde van SunRoyal. Zo hoeft u geen aanpassingen aan uw kozijn te maken om SunRoyal te kunnen bedienen.

U kunt uw SunRoyal met ScreenLine ook bedienen met een batterijmodule. Zo kunt u de SunRoyal met zonwering laten kantelen, optrekken en neerlaten door simpelweg een “swipe” beweging te maken over de batterij. Daarnaast is deze batterijmodule voorzien van een ontvanger waardoor dit systeem ook met een afstandsbediening te bedienen is. Tevens is er een mogelijkheid om aan de buitenzijde een zonnecel te plaatsen die de batterijmodule dan zal opladen. Zo is uw SunRoyal met zonwering elektrisch bedienbaar en ook nog eens milieu bewust.

Ook is uw SunRoyal voorzien van ScreenLine te verkrijgen met een elektrische bediening. De aansturing van uw SunRoyal geschied middels een interne motor welke in de bovenkast is verwerkt. De bediening geschied middels een afstandsbediening of via een schakelaar. Combineer verschillende ruiten SunRoyal in een ruimte welke door middel van 1 druk op de knop allemaal synchronisch met elkaar werken. Zo gaan bijvoorbeeld de jaloezieën te gelijker tijd kantelen of omhoog. Om het helemaal compleet te maken kan dit systeem ook worden voorzien van een KNX aansturing. Luxe op en top !